You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka yüksek birinci sınıf yangın kapılarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın gibi acil durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı maktu ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emin platform oluşturur.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Strüktürların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına cevaz verilmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli başlı bir seviyenin üstünde olan strüktürlar derunin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi yerine nispeten önemli bir konumda bulunmaktadır. örgüların temel girizgâhlerinde veya koridor bölümlerinde yangının koygun bir biçimde meydana gelmesi özellikle erdemli katlı strüktürlarda hayat veya pencerelerden boşanmak olanaklı olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme sahip olmaktadır. Yeni imar kanunuyla bu arada, sıfır binalarda arttırılan denetimler ile bile yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri yoğun bir incelemeye basıcı tutulur. Strüktürların iç aksamında mevcut betonarme merdivenlerin dışında, konstrüksiyonların haricinde bulunan ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında dirilik kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının yakışır standartlara ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını tespit etmek için etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın merdiveni kapkaloriın ne açıldığını öğrenmek yangın anında dahi kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda kapının ne açıldığını açıklamak gerekir.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı teselsül otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yüzı keşik, yangın kapısı yangın kapıları ekseri özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden vesair yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page